Ecorumpa tøybleier nettbutikk

FRAKT:

- Posten med sporing, frakt koster 59kr for "Pakke i postkassen".

- Henting i Sandnes, vi driver butikken hjemmefra, henting etter avtale, 0 kr.

- Fri valgfritt frakt med bestilling over 2000kr.Ansvar for Ecorumpa.no nettbutikk er:

EcoSmil Katarzyna Pydyn
fødselnummer 16068723675
org. nr 923 359 958
Hoveveien 181,
4323 Sandnes
NORGE


RETUR:

1. RETURPOLICY

Vennligst kontakt ecorumpa.no før retur av varer.

Du kan returnere produktet innen 30 dager etter levering. Produktet må være i ubrukt. Hvis produktet er ødelagt eller brukt kan det ikke refunderes. Husk å inkludere kontaktinformasjon med returen. Hvis det er mulig, må du oppgi et sporingsnummer og en kort beskrivelse av saken.

ecorumpa.no anbefaler at du får kvittering og sporingsnummer for returen fra fraktselskapet, siden dette gjør det enklere å følge opp returen. ecorumpa.no vil foreta en tilbakebetaling for godkjente returer. Hvis du har betalt via faktura trenger vi et bankkontonummer for å overføre pengene tilbake til deg. Den enkleste løsningen er å sende bankkontonummeret på e-post til oss.

1.2 VARER SOM IKKE ER GODKJENT FOR RETUR

Flere typer varer kan ikke returneres. Varer med kort holdbarhet som mat, blomster, aviser eller blader kan ikke returneres. Vi aksepterer ikke intimprodukter eller sanitærprodukter, farlige materialer eller brennbare væsker eller gasser. Andre ikke-returnerbare produkter er: Gavekort, nedlastbar programvare, noen produkter innenfor kategorien helse og personlig pleie.

1.3 FRAKT

For å kunne returnere et produkt krever vi kvittering eller dokumentasjon på kjøp. Ikke send produktet tilbake til produsenten. Du skal sende produktet til: Ecorumpa/Ecosmil, Sandnes, 4323, Hoveveien 181, Norge.


Du er ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for retur av varer. Fraktkostnadene refunderes ikke. Hvis du mottar en refusjon, vil kostnadene for returfrakt bli trukket fra tilbakebetalingen. Hvor lang tid det tar før produktet du bytter til ankommer avhenger av bosted.

Hvis du sender en vare til en verdi på over 1000kr, bør du sende pakken med sporing eller forsikring. Vi kan ikke garantere for mottak av returvaren.

2. ANGRERETT

Vi tillater retur i 30 dager. Hvis det er gått mer enn 30 dager siden kjøpet, kan vi dessverre ikke tilby deg pengene tilbake eller bytte. For å kunne returnere en vare må varen være ubrukt og i samme tilstand som du mottok den. Den må også være i original innpakking.

2.1 PENGENE TILBAKE

Når returen er mottatt og kontrollert, vil vi sende deg en e-post for å informere om at vi har mottatt returen. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av tilbakebetalingen.

Hvis returen blir godkjent blir tilbakebetaingen behandlet og pengene automatisk tilbakeført kredittkortet ditt eller annen betalingsmåte i løpet av et gitt antall dager.

2.2 DELVIS TILBAKEBETALING

Alle varer som ikke er i original innpakning, er skadet eller mangler deler forårsaket av forhold som ikke ligger på oss. Alle varer som blir returnert mer enn 30 dager etter levering.

2.3 SEN ELLER MANGLENDE TILBAKEBETALING

Hvis du ikke har mottatt en tilbakebetaling ber vi deg først kontrollere kontoutskriften på nytt. Kontakt deretter kredittkortselskapet, dette fordi det kan ta noen dager før pengene blir bokført på kortet/konto. Kontakt deretter banken. Det går vanligvis noen dager før en tilbakebetaling er postert. Hvis du har gjort alt dette og du fremdeles ikke har mottatt pengene, ber vi deg kontakte oss på: kontor@ecorumpa.no.

2.4 SALGSVARER

Vi kan dessverre bare refundere varer med ordinær pris. Salgsvarer kan ikke refunderes.

2.5 BYTTE

Vi bytter bare varer hvis de er skadet eller har mangler. Hvis du ønsker å bytte en vare i et nytt eksemplar av samme vare, sender du en e-post til kontor@ecorumpa.no og sender varen til: Ecorumpa/Ecosmil, Sandnes, 4323, Hoveveien 181, Norge.

2.6 GAVER

Hvis varen ble merket som en gave ved kjøpe og den er sendt direkte til deg, vil du motta en gavekreditt for verdien av returen. Straks den returnerte varen er mottatt, blir gavekortet sendt til deg.

Hvis varen ikke ble verket som gave ved kjøp, eller om giveren fikk varen sendt direkte til seg selv, refunderer vi giveren og vedkommende vil få informasjon om din retur.